Dėmesio! Smarkiai išaugus srautui, siuntų pristatymas gali vėluoti (ypač Vilniuje)
Streisand ‎– Encore: Movie Partners Sing Broadway Padidinti

Streisand ‎– Encore: Movie Partners Sing Broadway

2016 Sony Music


Barbra Streisand





New product

26,62 €

A1Barbra Streisand With Anne Hathaway And Daisy RidleyAt The Ballet (From A Chorus Line)

Bass – Chuck BerghoferDrums – Vinnie ColaiutaGuitar – Dean ParksPiano, Synth, Percussion – Walter AfanasieffWritten-By – E. Kleban*, M. Hamlisch*

7:03A2Barbra StreisandPatrick Wilson (2)Loving You (From Passion)

Bass – Nathan EastPiano, Bass, Synth – Walter AfanasieffWritten-By – S. Sondheim*

3:30A3Barbra Streisand With Anthony NewleyWho Can I Turn To (When Nobody Needs Me) (From The Roar Of The Greasepaint - The Smell Of The Crowd)

Bass – Nathan EastBass, Piano, Synth – Walter AfanasieffWritten-By – A. Newley*, L. Bricusse*

4:24A4Barbra Streisand With Alec BaldwinThe Best Thing That Ever Has Happened (From Road Show)

Backing Vocals – Luke EdgemonMissi HaleBass – Chuck BerghoferDrums – Vinnie ColaiutaWalter AfanasieffGuitar – Dean ParksTim PiercePiano – Randy WaldmanWritten-By – S. Sondheim*

3:13A5Barbra Streisand With Melissa McCarthy (2)Anything You Can Do (From Annie Get Your Gun)

Arranged By [Strings and Horns] – Chris WaldenArranged By [Strings and Horns], Piano, Bass, Drums – Walter AfanasieffGuitar – Andrew SynowiecSaxophone – Sal LozanoWritten-By – I. Berlin*

3:12B1Barbra Streisand With Hugh JackmanAny Moment Now (From Smile)

Backing Vocals – Luke EdgemonMissi HaleBass – Nathan EastDrums, Percussion, Piano, Synth – Walter AfanasieffGuitar – Dean ParksWritten-By – C. Leigh*, M. Hamlisch*

4:45B2Barbra Streisand With Seth MacFarlanePure Imagination (From Charlie And The Chocolate Factory)

Backing Vocals – Luke EdgemonMissi HaleBass, Synth, Percussion – Walter AfanasieffWritten-By – A. Newley*, L. Bricusse*

4:12B3Barbra Streisand With Antonio BanderasTake Me To The World (From Evening Primrose)

Bass – Nathan EastPiano, Synth – Walter AfanasieffWritten-By – S. Sondheim*

4:16B4Barbra Streisand With Chris PineI'll Be Seeing You/I've Grown Accustomed To Her Face (From Right This Way / My Fair Lady)

Bass – Chuck BerghoferDrums – Vinnie ColaiutaDrums, Synth, Percussion – Walter AfanasieffGuitar – Dean ParksPercussion – Luis ContePiano – Randy WaldmanWritten-By – A.J. Lerner*, F. Loewe*, I. Kahal*, Sammy Fain

4:41B5Barbra Streisand With Jamie FoxxClimb Ev'ry Mountain (From The Sound Of Music)

Bass, Piano, Percussion, Synth – Walter AfanasieffWritten-By – O. Hammerstein II*, R. Rodgers*



Voko būklėm
Plokštelės būklėm/nauja